Back to All Events

Radio Modern, Brussels, Belgium

  • Radio Modern 61 Boerenkrijglaan Westerlo, Vlaanderen, 2260 Belgium (map)

Ter ere van ons 10 jarig bestaan, viert Radio Modern feest op de pelouse van het gemeentehuis van Westerlo. Schoon vrouwvolk aller lande, verenigt u op de dansvloer!

Om uw hart te warmen voor het programma van den avond, brengen wij onze charmante King B mee als host. Crazy Legs Joris, uw dansinspiratie van vanavond, zal u in geen tijd de basics van Lindy Hop en Swing onderwijzen. De indrukwekkende zeshoofdige band Adam Hall zal u als gek laten dansen met de beste rhythm and blues, jazz, en boogie woogie. We stuwen u naar nog grotere hoogtes met dj’s The Boppin’ Benvis Brothers, meesters van de vinyl, die opa’s platenkast nieuw leven inblazen.

Voor een vleugje rouge op uw wangen passeert ge bij de Modernettes, die u met graagte upgraden tot Pin-up gezichtje vooraleer ge een pose aanneemt en u laat vereeuwigen in de Photocorner!

  • DOORS: 20.00
  • ADRES: BOERENKRIJGLAAN 61, 2260 WESTERLO
  • PRIJS: FREE ENTRANCE!

Adam Hall & The Velvet Playboys - eine classic rhythm and blues Band aus Australien wieder auf Europatour! Sie sind bekannt für ihre mitreißende Live-Performance, die besonders durch leidenschaftliche Darbietung und pure Energie zur Geltung kommt.

Das große Repertoire beinhaltet neben eigenen Songs auch Musik der 40er und 50er Jahre von einmaligen Künstlern wie: Ray Charles, Frank Sinatra, Louis Prima, Sammy Davis Junior, Harry Connick Junior, Jackie Wilson, Chuck Berry und den Blues Brothers. Wie Louis Prima bereits sagte: 
„Wir wollen einfach nur bezaubernde Musik für die Menschen machen“.

„Adam und die Velvet Playboys haben das Publikum mit einem peppigen, erfrischenden und energiegeladenen Auftritt begeistert, der die Leute auf den Füßen hielt und die Nacht durchtanzen lies. Die Messlatte für Nachfolger wurde sehr hoch angesetzt“ – Epoch Times (Japan) 

**********

Adam Hall and the Velvet Playboys, a classic rhythm and blues band renowned for its captivating live performances marked by slick presentation and raw energy, back once again!

Along with their large library of original music, the band’s repertoire features artists such as: Ray Charles, Frank Sinatra, Louis Prima, Sammy Davis Junior, Harry Connick Junior, Jackie Wilson, Chuck Berry, and The Blues Brothers. As Louis Prima said: “We just want to play pretty music for the people."

"Adam and the Velvet Playboys entertained the crowd with an upbeat, crisp and energetic performance that had the crowd up on their feet, dancing up a storm and setting a high bar to follow” - Epoch Times (Japan)
Earlier Event: July 2
Rattlesnake Saloon, Munich
Later Event: July 7
HopSpot Band Night, Utrecht